Wijknieuws

Twee dagen Pasar Mundial in Koepelhal


TILBURG - Komend weekend kunt u twee dagen lang genieten van een wereldse ambiance tijdens een nieuw evenement in de Spoorzone.

Rick van Gerven

Op zaterdag 8 en zondag 9 december vindt in de Koepelhal op de hoek NS plein-Burg. Brokxlaan de `Pasar Mundial' plaats, een gezellig familie-evenement met voor elk wat wils. Er zijn veel leuke en diverse kraampjes te vinden, waar vooral wereldse en exotische waren verkrijgbaar zijn, zoals allerlei snuisterijen, handycrafts, kleding, sieraden, modeaccessoires, woondecoratie en snoeperijen.

Lekkernijen

U hoeft zich ook op culinair gebeid niet te vervelen in de Koepelhal want er is zijn beide dagen lekkernijen en eterijen te vinden, dus ideaal om heerlijk te gaan proeven. Er kan onder andere kennisgemaakt worden met de Surinaamse, Kantonese, Chileense, Javaanse, Italiaanse, Thaise, Ambonese, Koerdische, Maleisische, Amerikaanse, Chinese, Iranese, Sumatraanse, Hindoestaanse en Spaanse keukens, dus er is keus genoeg.

Entertainment

U kunt op een gezellig horecaplein beide dagen genieten van volop live entertainment met o.a. de Bintang Bali Rockers, Jackey Rain, Jimmy Green, Promiss, Danny Everett, Duo Ginger en zanger-performer Gordon.

Als deze Pasar Mundial succesvol is gaat het evenement in de zomer op herhaling. In de openlucht in de Spoorzone.

Deelname

Er is nog plaats voor deelnemers die een kraam willen huren of verenigingen of clubs die een bijdrage willen leveren aan de culturele en/of muzikale programmering van deze `Pasar Mundial'. Stuur hiervoor een e-mail naar reserveringen@pasarmundial.nl.

Openingstijden Pasar Mundial: zaterdag 8 december van 14.00-23.00 uur en zondag 9 december van 12.00-21.00 uur. De entreeprijs bedraagt €2,50 p.p. Voor €4,00 heb je een passepartout voor beide dagen. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis entree. Meer informatie: www.pasarmundial.nl

|Doorsturen