Wijknieuws

Verkiezingsdebat stadsdeel Reeshof

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op woensdag 21 maart mag er weer gestemd worden voor de gemeenteraad van Tilburg. Door te stemmen oefen je invloed uit op de keuzes die de gemeenteraad in de periode 2018-2022 maakt. Je kiest de vertegenwoordigers die jouw stem in de gemeenteraad laten horen.

Weet jij op wie je gaat stemmen? Kom op maandag 12 maart naar het verkiezingsdebat in Wijkcentrum Heyhoef. Van elke politieke partij komt een kandidaat die woonachtig in de Reeshof het partijprogramma onderbouwen. Alle bewoners uit de Reeshof zijn vanaf 19.00 uur welkom. Om 19.30 uur zal de gespreksleider Richard Engelfriet het debat openen.

Wie weet het beste wat er de komende 4 jaar in de Reeshof moet gebeuren? De bewoners en de raadsleden die woonachtig zijn in de Reeshof. Kom beslagen ten ijs en kom naar het verkiezingsdebat in de Reeshof.

Het verkiezingsdebat Reeshof wordt georganiseerd door ContourdeTwern en Wijkraad Reeshof. De locatie is Wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 2 in Tilburg. Kijk voor een actueel overzicht van de deelnemers op www.wijkraadreeshof.nl

|Doorsturen