Wijknieuws

Versterking kunst en cultuur in Reeshof

Door Peter van Oirschot

TILBURG - De gemeente Tilburg organiseert diverse stadsgesprekken over uiteenlopende culturele onderwerpen. Deze gesprekken maken deel uit van het "Cultuurplan Tilburg 2017-2020".

Naar aanleiding van het burgerinitiatief van de commissie Reeshof Cultuurt, onderdeel van Wijkraad Reeshof, staat op donderdagavond 7 december het stadsgesprek 'Versterking van Kunst en Cultuur in de Reeshof' centraal. Deze wordt gehouden in Wijkcentrum Heyhoef aan de Kerkenbosplaats in Tilburg.

Hiervoor wordt iedereen uitgenodigd die ook maar iets te maken heeft met het bezoeken, maar ook het organiseren, van culturele activiteiten in de Reeshof. Wil je de komende jaren inbreng hebben in het aanbod en de voorzieningen, dan moet je hierbij aanwezig zijn. Afhankelijk van jullie ideeën en suggesties, bepaalt de gemeente haar beleid. Mocht je aanwezig willen zijn, zet dan 7 december in je agenda en meld je aan via e-mailadres cultuurplan@tilburg.nl. Koffie en thee staat vanaf 19.00 uur klaar. Het stadsgesprek begint om 19.30 uur.

|Doorsturen