Wijknieuws

Vragenuur voor wijkbewoners en vrijwilligers Tilburg zuid


TILBURG - Vanaf heden kunnen wijkbewoners en vrijwilligers van ContourdeTwern uit Tilburg Zuid met al hun vragen op de gebieden Participatie, Vrijwilligerswerk en Trainingen terecht bij sociaal werker Hans Ebbing tijdens het wekelijkse vragenuur. Vrijwel iedere dag van de week is hij op verschillende locaties aanwezig om met mensen het gesprek aan te gaan en hen verder op weg te helpen.

Vragen die gesteld kunnen worden, hebben bijvoorbeeld betrekking op samenwerkingen met de gemeente, het wie wat waar rondom vrijwilligerswerk of manieren waarop persoonlijke ontwikkeling plaats kan vinden.

Er zijn vijf locaties waar geïnteresseerden terecht kunnen: aandagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur in Jeruzalem, dinsdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur in De Nieuwe Stede, woensdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur in Zuiderkwartier, donderdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur in Koningshaven, en donderdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur in Spijkerbeemden.

Wanneer het lastig is een van de locaties te bezoeken, kan er ook op een ander moment met Hans Ebbing gesproken worden. Maak in dit geval een afspraak via tel. 06-18067239 of e-mail hansebbing@contourdetwern.nl.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld