Wijknieuws

Wandelbosmarkt op tweede pinksterdag


TILBURG - Op maandag 10 juni, tweede pinksterdag, vindt op de speelvelden achter de flats aan de Kruidenlaan de 15de editie van de Wandelbosmarkt plaats.

De markt wordt jaarlijks georganiseerd door vrijwilligers uit de omliggende buurten. De vele bezoekers kunnen gratis genieten van allerlei activiteiten.

Om 10.00 uur gaat het evenement van start met een grote vrijmarkt met meer dan 200 kramen. Hier kunt u uw slag slaan. De vele artikelen worden voor een prikje te koop aangeboden. Ook kunt u diverse infostands vinden, zoals buurtpreventie en een theaterstand van Peter de Bie, die een (straat)theatergroep wil oprichten voor mensen met een beperking en een kleine beurs.

Op het middenveld vindt u een festivalterrein met een groot podium, een gezellig terras met bar, frietkraam, viskraam en een ijscokar. Hier start om 12.00 uur het middagprogramma voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er een springkussen, een ballonnenclown en een popcornkraam. De wat grotere kinderen kunnen zich uitleven op het andere veld, waar scouting Challenge een grote klimtoren bouwt.

Om 13.30 uur start het programma op het podium. De aftrap wordt verricht door de Tilburgse zanger Corne Delanos. Daarna is het de beurt aan Patrick Dano uit Tilburg (14.15 uur) Jan van Est uit Dordrecht (15.15 uur) en Jeffrey Heesen (16.00 uur).

|Doorsturen

Tilburg in Beeld