Wijknieuws

'Weird Winter Wonderland' in De Oliemeulen

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Beleef ook dit jaar de kerstsfeer tijdens een gezellig dagje uit in dierenpark De Oliemeulen, Reitse Hoevenstraat 30 in Tilburg.

In het 'vreemdste dierenpark van Nederland' kun je tijdens de kerstvakantie deelnemen aan een 'actieve' kerstpeurtocht, zijn er voederdemonstraties en kun je plaats nemen bij andere leuke én leerzame demonstraties.

Vier samen met de koudbloedige dieren een warme kerst. Het park is gezellig aangekleed en er staat een uitdagende speurtocht voor de kinderen klaar. Deze kerstspeurtocht staat vol met leuke en vreemde opdrachten.

Speciaal tijdens de kerstvakantie worden er leerzame voederdemonstraties gegeven op verschillende dagen bij afwisselende diersoorten. De verzorger vertelt dan leuke wetenswaardigheden en beantwoordt uw vragen. Meerdere malen per dag wordt er ook een demonstratie met de slang en de vogelspin

gehouden, naast de uitgebreide uitleg over deze dieren mag u na afloop de slang om de nek en de spin op de hand, leuk voor een unieke foto. Tweemaal per dag wordt er buiten op het veld gevlogen met de roofvogels. Op 24 december mogen jonge bezoekers tussen 10.00 en 13.00 uur mee helpen om een kerstlunch klaar te maken voor diverse dieren, waaronder verschillende soorten apen. Kijk voor het actuele programma op de website van De Oliemeulen. Verder kunnen kinderen knutselen.

Bezoekers zijn welkom van zaterdag 23 december tot en met zondag 7 januari, met uitzonddering van eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. Het park is telkens geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Meer informatie: www.oliemeulen.nl

|Doorsturen